Contact

WiFi-netwerk om te surfen

Bij Hairstudio S in Deurne heeft u zelf de keuze wanneer u komt. Een vrije dag? Dan loopt u op maandag, dinsdag en donderdag toch gewoon binnen, telkens van 9 uur tot 17 uur. Of is uw tijd kostbaar en wilt u die zo effeciënt mogelijk invullen? Een kort telefoontje voor een afspraak op vrijdag of zaterdag en u verliest geen tijd. Dan is Hairstudio S zelfs open tot 18 uur.

Geen saaie wachttijden

Wachten is nooit leuk, voor niemand. Of het nu wachten is op uw beurt of een bepaald product moet een tijdje inwerken? Die tijd probeert het kapsalon in Deurne voor u zo vlot mogelijk te laten verlopen. Er is een WiFi-netwerk waarop u kan inloggen met uw smartphone. Ook hebben wij tablets ter beschikking. Of uiteraard ‘de boekjes’. Dit gecombineerd met een vlotte babbel van eigenares Sabine Braem.

Moest u toevallig geen cash geld op zak hebben, vormt dat geen enkel probleem. Hairstudio S beschikt over de infrastructuur om ook met bancontact te betalen.

Zin om uw kapsel onder handen te laten nemen die het best bij uw persoonlijkheid past? Bel voor een afspraak of loop gewoon binnen. Tot binnenkort.